tiistai 11. huhtikuuta 2017

B487. Ruokakauppiaan tms valtava ruuantarve

Ruokakauppiasta minulla on vaikutelma, että monella on jotenkin sumean masentuneen oloinen olemus, vähän kuin muilla töistä tai koulusta, mutta ruokakauppiailla se tuntuu tulevan ruuantarpeesta, mihin tuntuu olevan muutama tavallinen syy:
* käyttää liiaksi aina samaa ruokakauppaa http://laihdutuskikkoja.blogspot.fi/2017/03/ala-kayta-aina-vain-yhta-ruokakauppaa.html
* lämmönhukka liian suuri: lämmittelyohjeita http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2015/01/viileaan-sopeutuminen.html
* masennus http://eroonmasennuksesta.blogspot.fi ja http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/03/terveet-elamantavat.html
* Liian vähän muuta elämänsisältöä: katso tämän blogin kohta 12. sokeritauti

3.9.2017   K-kaupan Pirkka-lehteä selatessani huomasin ruokaohjeiden olevan elokuun lopun lehdessä marraskuulle sopivia. Kai ruokakauppias yrittää jatkaa heinäkuun lämmönsäätelyllä vielä elo-syyskuun vaihteessa, mutta niin menettä kamalasti lämpöä ja on jotenkin huono tukkoinen olo ja ravinto ei vastaa sitä, mitä kaipaa vaan tarvitsisi vuodenajan mukaiset ruuat ja ennen kaikkea sään koekmuksen, viileässä kulkemisen sointuisuuden, jota ei saa, jos juo paljon teetä ja syömällä yrittää kadottaa sään tunnun. Elokuussa pärjää pitkäöhihaisin vaattein, syyskuun alussa tulee mukaan takki . Sään tuntu on olennainen osa syksyn elämänsisältöä, mutta toki sitä paikataan lämmittelemällä sitten, jos tulee liian kylmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti