perjantai 2. syyskuuta 2016

B386. Ihmeparannusohjeyritelmä XXXII * Toipumisesta

Niin kuin tulee mieleen siitä, että jostakin käsien toiminnan ongelmasta toipuvan ehkä olisi hyvä joskus askarrella joulukorsteita, niin muussakin toipumisessa on kai samantapaisista elementeistä hyötyä:
Uskonnon tuki ja rukous, yhteisön hyvä tahto, samanmielisten seura
Kovin hyvin onnistuvasta joulu, tunteiden lämpö, uskonto, kauniit koriste-esineet, taide, luonto, tunnelmataju, omat vapaamuotoiset ideat, positiivisin tuntein ohjattu arkijärjen avulla, niin silloin onnistuva luo mallia, tietä elämässä muussakin onnistua. Hyvin onnistuvassa on monta hyvää piirrettä onnistumisiin ylipäätään, ja sellaisesta on muutenkin hyvä ottaa mallia.
Tunteenomaiset tavoitteet, niitä höpsöyden vuoksi pois karsimatta auttavat löytämään reittejä, tekemisentapoja, valintoja, tottumuksia ja elämäntapoja, joista oma vaistomainen ymmärrys sanoo että ne ovat hyvät, vaikkeivät omat tottumukset tai tuttujen uomat niitä tukisi.
Tunnelmataju niin kuin koristeita tehdessä, joulu ja käsityöt, kivan valitseminen, on yleensä taitojen ja lahjakkuuksien vaatiman virittäytymisen ja havainnonteon tärkeä elementti. Ja niin siitä on hyvä olla touchi, mitä tuo myös mm luonto ja laulut sekä uskonnollisuus ja elämänviisaus.
On hyvä puuhata kaikenlaista kivaa, olla elämässä niin hyvin kiinni ja saada virikkeitä ja harjaannusta, elää aktiivisemmin, olla paremmassa kunnossa ja pysyä terveempänä, olla tiellä, joka vie parempaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti