torstai 10. elokuuta 2017

B525. Afrikkalaisten tyhmyys ja viileänpuoleinen keho & maisemakatseen tarkkuus

Afrikkalaisten tyhmyys näyttäisi johtuvan näköhahmotuksen ja liikkumisen kömpelyydestä, sen summittaisuudesta, mihin on syynä kehon kuumuus tai joissakin tapauksissa sen jäähtyminen liikaa. Suomalaiseen tapaan viileänpuoleinen mutta kauttaaltaan lämmin keho on hyväksi katseen ja liikkeiden tarkkuudelle ja niiden myötä ajattelun tarkkuudelle. Olennaista olisi myös liikkua urautuneen tai ajatuksin suunnitellun, näytellyn tms tapaisen sijaan luonnostaan hetken liikkumismielitekojen mukaan, ei sosiaalisessa eikä seksuaalisessa tilanteessa vaan etäämpänä muista, ihan vain liikkuen polveillen.
Itse ajattelua oppii ajattelukurssistani http://quickerlearning.blogspot.fi . Kurssin opiskeltuaan olisi hyvä lukea uuden taitotason mukaisia perusoppikirjoja ym laajempaa sivistystä.
Kehon lämpötilaan ja oloon sekäliikkumiseen ja käsityskykyyn vaikuttaa myös ruokavalio, jota pitäisi kopioida tropiikista sieltä, missä ihmisillä on hyvä ymmärrys, kuten Intia, jotkut arabimaat ja kai Brasilia.

Luonto on tärkeä terveiden elämäntapojen ja luonnollisten tekemisentapojen malli, esim. katselemisen ja liikkumisen. Suomessa, missä perinteisesti on luonto toiminut tähän tapaan mallina onnistuneesti, on ihailtu linnunlaulua ja luonnon visuaalista kauneutta. Afrikassa puolestaan apinat kuulostavat vallanneen luonnon paikan, vaikka ovat kaikista ihmismäisimpiä, ihmismäisempiä vielä kuin lemmikkieläimet ja kotieläimet. Siksi villiä luontoa pitäisi ihailla erikseen, mm lintuja ja kaikenlaista kaunista sekä säiden tenhoa.


5.3.2022   Ne, joilla on pöpöisyyttään liian tyhmä pää  ovat kai muuttaneet liian pohjoiseen, missä liika antiseptisyys eli pöpöjen puuttuminen tuo joillekin tsrpeen saada lusää pöpöjä. Jos se tyhmentää pään, niin auttaisi varmaankin muuttaa jonnekin, missä ei ole niin antisrptista, eli vaikka Etelä-Eurooppaan tai sopivalle srudulle tropiikkiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti