sunnuntai 12. helmikuuta 2017

B448. Kivut & säryt ja hevosneulekuvio

Laitan tämän nyt tähänkin, kun ajattelen, että niin se löytyy helpommin.
Eli kipuihin näyttäisi auttavan tämän hevosneulekuvion katseleminen.

Hevonen on oikeastaan laadittu tunteidenmukaisen elämän malliksi. Lisää tilaa tunteille voi helpottaa kipuja, sillä kivut usein ovat seurausta siitä, että jokin asia on hankala kantaa, painostaa, on ikävä tms, milloin tilaa omille tunteille tuo vapautta olla ilman että satuttaa itseään jotenkin.
Hevosessa on olennaista, että se kaartaa eikä tule suoraan kohti, mistä syntyi konflikti ja lisää kipua, vaan se kaartaa niin kuin sen mieli tekee, jolloin se koko ajan valitsee hyvän reitin ja hyvän tavan olla ja tehdä,mikä lievittää kipuja, kun voi valita hyvät vaihtoehdot.
Hevonen kirmaa omilla teillään ja viihtyy, mikä myös helpottaa oloa, kun voi valita itselleen juuri sopivan tekemisen, tekemiset, tekemisentavan yms.
Hevonen on neulekuvioksi laadittu, siis mukavien monien pitämien telkemisten meininkiä ja niiden sosiaalisuutta, samaan aikaan kaffetauon tapaan pehmennetty sosiaalisuus että harrastavan ihmisen vapaamuotoinen ystävällinen, joskin muut etäämmäs ainakin osan aikaa jättävä tavallinen jutusteleva sosiaalisuus.
Hevonen on kirmatessaan myös tervehenkisen liikunnallinen ja itsenäinen luonne.

Kuva on sosiaalisella silmällä katsottava eikä tarkkaan matkittava tai yhtään näyteltävä, vaan omin päin opettelemisen tavalla tehtävä samasta teemasta juttuja, etenkin siis tunteidenmukaisuutta, ja kuulosteltava, miten se vaikuttaa oloon.

http://paratiisiteoria.blogspot.fi/2017/01/tunteidenmukaisuuden-mahdollisuudesta.html
http://tunteetjatekemisentapa.blogspot.fi/2016/12/neulomisesta.html

In English: http://curingguesses.blogspot.fi/2017/07/translating-some-very-few-points-in-teh.html
Watching this picture of a horse mildens pain, without need for pain killers or medicine. The picture is a model of indivudualistic life according to feelings. The free running horse runs in an arch. This way to ease pain suits also pets and other animals.
http://finnishskills.blogspot.fi/2012/10/live-and-let-others-live.html

* * *

Yksi vaihtoehto olisi tehdä kuvio pilkuista. Ja joku voisi painaa sen villakankaalle tms. Tai ristipistoina kahdella vierekkäisellä langalla, jottei tule niin tikkimäinen.
Tai ihan vain printata ylin kuva, jos se näkyy kyllin hyvin.

Kuva on siis "Elä ja anna toisten elää"-periaatteella tilaa saavasta omien tunteidensa mukaan kiehtovia juttuja harrastavasta, joka ei tule suoraa kohti vaan kaartaa ollen ystävällisen sosiaalinen ja itsenäinen, kirmaten niin kuin mieli tekee ja kulloinkin hyvä on. Samalla on pehmennetty tyyli kuin pullakahvit, kaikenlaista monen mielestä mukavaa ja tunteidenmukaista, niin saa olla paremmin rauhassa, on rakentavampi meno.
* * *
(Synnytyskipujen välttämisestä katso
synnytys keveämmin  A367. Polvilumpio sijoiltaan ja mielikuvat paikoilleen palaavasta & tervehtyvästä polvesta   17.8.2016
http://parantamisesta2.blogspot.fi/2016/08/polvilumpio-sijoiltaan-ja-mielikuvat.html
hakemisto http://parantamisesta.blogspot.fi ks. ihmeparannusohjeet sekä synnytys)

* * *

Auttaisikohan tämä hevosneulekuvio vaikkapa printtinä myös alkoholismiin, jos alkoholismi johtuu siitä, että elämä tuntuu liian rankalta?
Alkoholismiin, joka aiheutuu masennuksesta tms, myös linkkilistani http://eroonmasennuksesta.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti