torstai 19. huhtikuuta 2018

B582. Sumea näkö ja kehon viilentäminen terveeseen normaalilämpöönsä

Etenkin keväällä, jos on vielä talven lämmöntuotanto kehossa päällä ja pukeutuu lämpimästi, syö talven tapaan tuhdisti, niin voi kehon lämpötila nousta liian korkeaksi ja se aiheuttaa tokkuraisuutta ja näön sumeutta. Samoin, jos muusta syystä, esim. syömisen ja teenjuonnin sekä villavaatteiden myötä on kenties vanhalla ihmisellä kehonlämpötila liian korkea, niin se voi tehdätokkuraiseksi ja näkökentän sumeammaksi, mihin auttaisi pukeutua viileämmin, ulkoilla ja välttää syömästä liian tuhdisti, etenkään keväällä.

7.8.2019   Olisikohan tropiikissa painotus oltava tuossa sopivassa mukavassa kehonlämpötilassa,jossa näkö on hyvä ja mieliala hyvä, eli kai aika myöhään aamulla, luulen. Silloin varmaankin myös ymmärtäisi musiikkia helpommin.

26.6.2021   Jos kesällä näkökenttä pimenee, niin tuoremehu tms vitamiinirikas tuore vuileä voisi kenties auttaa.

17.8.2021   Jos pöpöisyys sumentas näköä, niin ainakin pienellä pöpömäärällä näkee tarkkaan, kun ajattelee olevansa pienin pöpöolennon vieressä istumalla litistämä ja katselee sieltä alta  sekunnin tai pari aika lsilla paikoillaan ollen. 

12.12.2021   Voisi kokeilla oksanpätkän sivelemustä käsin, saisiko sen rytmeistä ja rakenteista, sen kasvutavasta ja kasrevuudesta mallin tarkkaan mäköön. Tarttis puun olla samasta ilmastosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti