torstai 24. marraskuuta 2016

B415. Onko sairaanhoidolla epäonnea

Minulla on se vaikutelma, että ihmisillä on epäonnea, kun he sairastuvat yhtään pahemmin tai loukkaantuvat. Jokin ikään kuin lyö aurasta lävitse. Ja niin terveyskeskuksissa ja sairaaloissa yms sairaanhoitajat ja lääkärit saavat paljon sellaista epäonnivaikutetta, ja niin sairaanhoito on jotenkin epäonnisempaa, sen siivet eivät kanna niin hyvin kuin samojen ihmisten tekemiset muissa yhteyksissä tai toisina terveempinä aikoina, meininki on ohjautumatonta ja pöntömpää vähän kuin tarjoitukärry, joka kulkee neliskanttisesti suoraan eikä ohjaudu hienoviritteisesti kärryä ohjaavan käden hienoisen liikkeen ja tyylin mukaan niin kuin tekemiset yleensä ohjautuvat, vaan jotenkin romahtelöee.
Onko tuolla urautuneisuuden kanssa tekemistä? Tai sen, ettei ole ollenkaan mukana jossakin mitä lähellä tapahtuu? Luulisi siis yksittäisten tervehenkisten ihan terveiden parantajien voivan kehittää sairaanhoitoa terevehenkisessä terveessä terveet elämäntavat omaavassa ympäristyössä paremmin kuin tuo epäonnikasauma.

25.11.2016   Sairaanhoitajilla ym on kai jokin, kai tervehenkinen tai kaunis, linjaus tai viisaus, jonka avulla välttävät tartuntoja kumminkin. Voiko olla, että jos sairastuvat, niin se voi johtua siitä, että ovat muiden ohessa olleet sosiaalisia jonkun sellaisen kanssa joka on tyhmempi, epäviisaampi, paljon vähemmän elämänviisas kuin muut, palikkajärkisempi, kkrraaahhhh-mallisempi, henkilö, joka ei vaali asioita, jotka esim. vapaa-aikana luovat varantoa, jonka varassa elää ja pärjätä hyvin, jotka ehkä mainitsevat hyödyllisyyden mutteivät vaali sellaisia kä'ytännössä ainakaan arkijärjen vertaa ja mm hyviä strategioita töissä ja hyviä tekemisentapoja ym lähesymistapojen viisautta.

10.3.2017   Kävin tässä jokin aika sittena pteekissa ja minua palveli ihan ok terveen näköinen naisihminen, mutta jälkeen päin tuli särkyjä Oli kuin ihmisten säryt aiheuttaisi se, että he ovat jotenkin huonolla säryille altistavalla tavalla, ja kun hän oli hoitanut kaikki säryt kipulääkkein, niin hänelle oli jäänyt tautia aiheuttavat huonot tottumukset ym hämäävät mukamas ok uomat. Siksi apteekissa ja terveysasemilla työskentelevien olisi tärkeää opetella korjaamaan pois myös noita huonoja tottumuksia, miten ne parannetaan, ja siksi opetella esim. sellaista kuin tämän blogin ohjeet, jos sattuvat toimimaan, niin että olisi näkemys, miten parantua niistä vaivoista, joille työssään altistuu. Terveydenhoitajille olisi ehkä iloa terveiden elämäntapojen ja tervehenkisten tekemisentapojen ohkjeistani http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/03/terveet-elamantavat.html mutta niitä on jo 240 ja suurin osa terveellä tavalla tekemisestä, mikä kyllä voi auttaa elämäntapamuutosten tekemisessä yms.

10.6.2018   Onhan näitä ohjeita jo kamalan monta, ei niitä kaikkia varmaankaan jaksa lukea, vaan vain joitakin keskeisimpiä ja kai opetella vähän, minkä tyyppisiä nämä parantumista edesauttavat tekijät ovat, ks  B573. Millaiset parantajantaidot tästä näyttäisivät kehittyvän .
Mutta jos lukisi hakemistosta kunkin blogikohdan otsikon,niin niissä on vaivan perässä ja-sanan jälkeen parannuskeino(yritelmä) pääpiirteissään. Kai siitä saisi jo hyvän kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti