torstai 19. tammikuuta 2017

B437. Paljon tyhmentynyt pää ja tervehenkiset perustekemiset, etenkin katseleminen

Jos ihmisellä on alun perin ollut ihan ok ajattelukyky ja ihan ok selkeä pää, mutta tyhmentynyt iän myötä ihan liikaa, lähes imbesilliksi, esim. maalaamisen tai kutomisen myötä, niin nuo haitalliset tekemiset olisi lopetettava kokonaan, vaikkeivät ne muille olisi haitallisia, sillä hän tekee niitä ihan väärällä tavalla ja on etenkin väärällä tavalla harrastunut niistä ja ihan liian aikaa vieden vielä niiden mielinen. Sen sijaan pitäisi tehdä tervehenkisiä perustekemisiä, etenkin katsella ihan tavalliseen tapaan niin kuin lapsille opetetaan: kiinnostuneena kaikenlaisesta, tarkkasilmäisenä, katsella maisemia, luonnon kauneutta, elämää ympäristössä, ihmisiä, tekemisiään, jotta saisi ne sujumaan, sekä kauneutta ja tunnelmallisuutta, kaikenlaista kiehtovaa. Lisäksi pitäisi puuhata käytännönläheisiä perustekemisiä silmät auki, esim. kulkea ulkona, pestä pyykkiä, tehdä kaikenlaista käytännönläheistä ja liikkua, nauttia elämästä vähän niin kuin noiden tekemisten charmin sanotaan klisheemäisesti olevan. Lisäksi pitäisi luopua aivan liiallisesta valehtelusta, seuran piutämisestä, ylenmääräisistä seksuaalisista suhteista yms missä kadottaa epätavallisen suuressa määrin touchin omaan itseensä ja omiin taitoihinsa.

Katso myös A299. Sekava pää & hölynpölyn tuottaminen ja Suomenilmastoon sopeutuneella tavalla eläminen   9.2.2016

Ruuan pitäisi olla terveellistä, tuoretta, yhtään pilaantumatonta, pöpötöntä, puhdasta, vaikkapa kokeeksi isoimmasta kaupasta ostettua, jotta ruuan vaihtuvuus on siellä hyvä ja kylmäketjun katkeamattomuudesta on erityisesti huolehdittava. Voiatko muut hyvin ja ovat skarppeja, jos ostavat sieltä? Onko eri vuorokaudenaikoina ostettu ruoka siellä erilaista?

13.11.2018   Myös sairaanhoitajien tms tyhmentymiseen auttaisi puiden ja maisemien katselu, luulen. Ja toki ajattelukurssini apuna http://pikakoulu.blogspot.com/2011/11/ajattelukurssi.html .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti