tiistai 3. tammikuuta 2017

B430. Unitauti ja terveellinen ruokavalio

Mieleeni tuli unitauti ja löysin netistä kuvauksen sen oireista: "Taudin ensimmäiset oireet ovat kuume, päänsärky, kutina ja nivelkivut. Oireilu alkaa viikosta kolmeen viikkoa pureman jälkeen. Taudin toinen vaihe alkaa viikkoja tai kuukausia myöhemmin, ja sen oireita ovat sekavuus, huonovointisuus, puutuneisuus ja univaikeudet."
Tuo kuulostaisi joiltakin kuona-aineilta veressä. Joko ne eivät mene pissaan ja kakkaan oikealla tavalla tai sitten ruokavaliossa on jokin vialla, eli terveellinen ruokavalio voisi auttaa.

Katso 194. Suolatasapaino, kuona-aineet, myrkyt yms ja pissalla käymisen tapa  10.12.2015

28.3.2017   Jos ihminen vaihtaa ilmastoa jonkin verran viileämpään, niin hänen vireensä ei vastaa sitä, miten uudessa ilmastossa kuuluisi elää eikä se myöskään vastaa sitä, millaiseen vireeseen uuden ilmaston ruuat antavat voimia. Kuume: lämmönsäätelyvaikeudet  Päänsärky: kuona-aineet tms veressä/elimistössä  Kutina: suolatasapaino, hikoilu  Nivelkivut: liian kuiva tyyli olla kylmässä. Toisen vaiheen sekavuus: lämpö liian kovalla  Huonovointisuus: ravintoaineiden käyttö elämän vireeseen pielessä  Puutuneisuus ja univaikeudet: ei kyllin toimelias uuteen ilmastoon.

Tse-tse-kärpänen unitaudin auheuttajana kuulostaa viittaavan liikaan seuranpitoon uneliaisuuden ja hitauden, saamattomuuden aiheuttajana, mihin auttaisi seuranpitämisen vähentäminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti