tiistai 14. maaliskuuta 2017

B470. Pöpötartunnat ja sosiaalinen maailmankuva, että kuka harrastaa mitäkin harrastusta mitenkin taitavasti, yms

Pöpötartunnoista ja sosiaalisista elämänuomavaikutteista
Minua hämmästyttää, että näiuden parannusohjeiden perusteella pöpötartunnat eivät olisi tyypillinen taudin tai vaivan syy vaan jokin huono tottumus, väärä painotus tms. Pöpöjä kumminkin on ja jos on hellettä, niin niitä on enemmän ja pakkasella voi vaivata antiseptisyys. Voiko pöpötartunta siis olla elämänuomavaikute, jota pöpöt kenties kantavat. Silloin pöpöinen olo tarkottaisi, että on jotakin elämänvinkkelivaikutetta kamalan paljon tai kenties useampaakin. Siinä on se hämmästyttävä piirre, etteivät vaikutteet tule niistä henkilöistä, joihin itse kiinnittää eniten huomiota, vaan -arvaus - ehkä pikemminkin henkilöistä, jotak kiinnittävät sinuun huomiota kuin kahdella sormella sinua tökkäisivät, jotenkin koulumaisesti, roistomaisesti, sorkkien, sivistynyttä vieraiden ihmisten etäisyyttä suurempaa kontaktia hakien, kenties ajatusohjatusti hakien. Mutta ovatko muut tavallisempia, sivistyneempiä, ovatko he uoma, jossa elät, ja nämä pöpöjä lähettävät, joista voi sairastua, ovat niitä poikkeuksia ja siksi kiinnittävät huomiota? Elämäntapavaikutetta tulee erityisesti ystävällisyyden myötä, mutta tuleeko myös silloin, kun joutuu säätymään ottaakseen jonkun huomioon? Jos henkilöt eivät luokitu kiinnostuksenkohteidensa, elämänalueidensa ja taitotasonsa sekä vaalivuutensa/vastuuntuntonsa mukaan, vaan sikin sokin sinne tänne, niin tuleeko siitä helpommin pöpömössö, ja koulumaisesta luokittelusta että se ja se harrastaa sitä ja sitä, tulisi selkeämpi viileämpi olo?
Jaa, no tiedä tuosta.

25.1.2018   Kai, jos joutuu lähelle toista tai jos on hellettä kuten tropiikissa tavallisesti, niin pöpöjä tulee runsaammin ja lähempää toisen elämän omia uomia, jotka etenkin vanhemmalla ihmisellä voivat olla vahvasti urilleen majoittuneet, ja silloin olisi kai tarpeellista tietää, millaiset nuo elämän uomat ovat, mikä on suhde ympäröivään maailmaan, millä tahdilla hän on sosiaalinen kanssasi, kauanko vaikutus kestää, jos elelet tacvalliseen tapaasi ja entä jos törmäät johonkin mielenkiintoiseen tai muuhun tavallista totaalisempaan kokemukseen. Näin vaikutteta kai tulee joka tapauksessa sosiaalista kautta, mutta osaatko otaa sen huomioon, jos elämäsi jatkuu polveillen tuosta?

22.8.2020   Ovatkohan pöpöjen osalta dominantteja tai tauteja tuovia ne, jotka sotkevat elämän eri asiat vähän kuin puuroksi, vaikka että äiti tässä vaan, mutta erittelemättä eri asioita, aihepiirejä, olettaen, että ne ovat kaikki samaa, niin siitä sitten syntyy pöpömössö ja suttuinen pää. Tai että ruokakeskeisyys tuo vastaavasti mössöä. 

14.11.2020   Jos huomaa saaneensa tietyltä ihmiseltä pöpöjä, niin kenties ajattelee, etten häneltä niitä tauteja halua saada vaan sellaista niin kuin on hänestä hyvä elää, mutta hänen toiveensa elämältä, hänen hyvinä pitämänsäelämän uomat ovat usein ihan erilaiset kuin omasi,ja niin sekin toive tuo taudin. Sen sijaan pitäsii huomata,e ttä haluan eri asioita elämältä, ja niin elän eri tavoin, omana valintanani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti