sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

B468. Vettä jäänyt keuhkoihin ja kovin kostean ilman hönkäileminen ulos

Jos keuhkoihin on joutunut vettä eikä ole saanut sitä ulos, niin voisi kuvitella keuhkojen niille alueille vesi-ilma-seoksen ja yrittää siis saada sen aikaan. Ja hönkäillä sitten niiltä alueilta ulos kovin kosteaa ilmaa.

25.3.2019   Tuossa kai auttaisi, jos keuhkot ja hengitystiet olisivat paljon lämpimämmät, lähes kuumat.Ei siis kai saisi hengitellä viileän hienostuneesti vaan mieluummin niin kuin öky.
Tässä siis aika kuumat keuhkot ja hengitystiet sekä öky ovat parannuskeinoja, joita tarvitsee sen aikaa, että liika vesi on poistunut keuhkoista. Varsinainen terve linjaus on noiden kahden ääripään väliltä, terveen lämpimät keuhkot ja hengitystiet. Tämä siis poikkeuksena useimpiin tämän blogin ohjeisiin, joissa terve linjaus on ehdotettu parannuskeinoksi, sairas vain on tottumatonsiihen ja kenties hahmottaa sen uutena opittavana asiana.

Suomessa talvella pakkasessa ulkoillessa ja sisälläkin tuuletusilman myötä ilma on kovin kuivaa jasiksi hengitystiet tarvitsevat jonkin verran enemmän vettä kuin muina vuodenaikoina. Sitten kun ilmat lämpenevät niin niin ulkona kuin sisälläkin on paljon kosteampi ilma hengittää ja tuo talvella tarvittu vesimäärä hengitysteissä voi olla ylimääräistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti